CURSUS SENSITIEF STERK

Ben je hoogsensitief?


Dan is deze cursus speciaal gemaakt voor jou! Je leert dat je niet de enige bent die de mooie eigenschap hooggevoeligheid bezit. Hooggevoeligheid is soms best lastig te hanteren met al die prikkels en informatie in onze moderne tijd. Het is een oefening in levenskunst om de balans te vinden en vast te houden. We besteden aandacht aan de verschillende onderwerpen die bij hooggevoeligheid horen, zoals hooggevoeligheid in relaties, zorgen voor jezelf en hooggevoeligheid op het werk. De cursus is bedoeld ter inspiratie en zit vol waardevolle leermomenten.


Wat komt er aan bod in de cursus?


We leren en ervaren praktische aardings- en energetische oefeningen. Tevens werken we aan diverse creatieve opdrachten. Juist via het creëren kun je jezelf uiten en leren wat er bij jezelf speelt. Ook zal jouw intuïtie een rol spelen.


Omgaan met hooggevoeligheid na de cursus


Na de cursus kun je beter omgaan met je energie, kun je je grenzen beter bewaken en heb je geleerd te luisteren naar je eigen natuur. Doordat je meer verbonden bent met je eigen gevoelens, weet je wat je nodig hebt om invulling te geven aan jouw behoeftes en verlangens. Je bent je bewuster van wie je bent, welke talenten je hebt en wat je mag uitdragen. Je gaat je ruimte in nemen en gaat staan voor wie je bent.

Prijs

De cursus kost € 195,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie & thee met iets lekkers.

Data & locatie

De eerstvolgende cursus wordt gegeven op donderdag 9 & 23 februari en 9 & 23 maart van 19.00 uur tot 21.30 uur.


De cursus vindt plaats in de mooie ruimte van Yoganiek te IJsselstein.

MELD JE AANcursus hooggevoeligheid locatie